SAMARBEJDE

 
   

MOMENTUM sætter altid det personlige forhold til vores samarbejdspartner højt ved tilstedeværelse og stort engagement. Vi sikrer processen og følger tæt op på indgåede aftaler – fra idé til nøglefærdigt byggeri.

MOMENTUM tilbyder et samarbejde i forskellige konstellationer – lige fra konsulentbistand til et medejerskab. Eksempelvis efter følgende modeller:

  • Et fast månedligt honorar
  • Et fast reduceret månedligt honorar med succesfee
  • Et fast reduceret månedligt honorar samt medejerskab eller køb af projektet

Samarbejdet skal være således, at alle parter har optimalt udbytte – og da ingen projekter er ens, forhandles honoraraftalen ud fra den givne opgave.

MOMENTUM har et omfangsrigt netværk og har derigennem udviklet et yderst velfungerende samarbejde med en række firmaer, der alle er kendetegnet ved at være blandt de bedste i branchen.

 

 

På de enkelte projekter sammensætter vi det rette hold ud fra projektets kompleksitet og sikrer således, at opgaven løses bedst muligt.

MELLAND Partners International er MOMENTUMS internationale samarbejde og beskæftiger sig med vores kerneområder, suppleret med internationale selskabshandler og finansiering på tværs af landegrænser. Der er pt. aktiviteter i London, Reykjavik og Polen.

MOMENTUM har et fast samarbejde med konsulenterne Magnus Strand og Erik Svanemose, der begge har et indgående kendskab til branchen.

MAGNUS STRAND
Økonom med 15 års erfaring inden for finansiering og økonomistyring. Tidligere direktør for Nordea Markets A/S, Commertzbank Frankfurt samt HSBC London. Bestyrelsesmedlem i MOMENTUM.

ERIK SVANEMOSE
Mere end 40 års erfaring inden for byggebranchen og er en kendt profil med stort branchekendskab og et godt netværk.
Tidligere salgschef for Skanska Danmark A/S.

 

 

Momentum Research & Development | Store Kongensgade 34 | 1264 København K